ZOOM LUNCH

Wil je samen met je collega’s toch nog in het nieuwe jaar een nieuwjaarsbijeenkomst hebben, maar weet je op dit moment even niet hoe!? Wij weten het wel! Afgelopen jaar hebben wij heel wat ‘zoom’ lunch boxen mogen bezorgen. Alle collega’s en medewerkers werden op hun huisadres verrast met een heerlijke lunchbox aan huis bezorgd.

Lunch Service Twente is een graag geziene gast aan de deur van vele collega’s, medewerkers en bedrijven. We hebben een tal van mogelijkheden, maar klant specifiek een box samenstellen is uiteraard ook mogelijk. Een persoonlijke boodschap met het logo van het bedrijf erbij op maakt het feest helemaal compleet.

Wij bezorgen de boxen bij iedereen aan huis op de afgesproken datum, en voor het afgesproken tijdstip, zodat de vergadering en de gezamenlijke ‘zoom’ Lunch op tijd kan starten.

Wilt u iets anders als dat wij hieronder voorstellen, dat kan uiteraard. Informeer naar de mogelijkheden: 06-14778878 of info@cateringservicetwente.nl (dagelijks tussen 08.00 – 16.00 uur bereikbaar).

We bezorgen 7 dagen in de week!

tussen 10.00 – 14.00 uur (andere tijden in overleg)

Altijd Vers! Altijd Lekker!

wij werken enkel met verse producten!

VOLGENDE DAG AL GELEVERD

voor 18:00 uur besteld = morgen geleverd

WIJ STAAN VOOR FLEXIBILITEIT

In overleg is bijna alles mogelijk!