Leer ons iets beter kennen

Goedendag, welkom op onze website… Op deze pagina vertellen wij u graag wat meer over Catering Service Twente en over ons zelf.

Vanuit onze keuken, dat voldoet aan alle hygiënische eisen, bereiden wij 7 dagen in de week de heerlijkste ontbijten, lunches, hapjes en buffetten voor diverse gelegenheden. We hebben alle kennis en diploma’s in huis om een goed product te kunnen produceren.

We hebben ook ruime kennis en ervaringen met het bereidingen van diverse diëten en allergieën waaronder glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, vegetarisch, etc. deze producten worden door ons met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van de rest van de andere bestellingen bereidt. De producten kunnen indien nodig afzonderlijk worden geserveerd. We kunnen ook rekening houden met diverse religies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en eventuele meerprijs. We gaan graag voor u aan de slag!

Radboud stelt zich aan u voor

Ik ben Radboud Tent, ik ben 43 jaar en ben woonachtig in Hengelo (ov). Ik woon hier samen met mijn vriendin, Elvira Dekker en ons zoontje van 3 jaar. Samen zijn wij al jaren werkzaam binnen de Twentse HORECA en onze gezamenlijk passie is het verzorgen van maaltijden en diensten voor diverse aangelegenheden.

Ik heb de Middelbare Hotelschool gedaan en ben o.a. werkzaam geweest bij Hotel het Wapen van Delden, Hotel Restaurant de Herikerberg en Hotel van der Valk in Hengelo. Het is altijd een grote wens van ons geweest om met alle opgedane ervaring een eigen horecabedrijf te starten. Zodoende is Elvira begin 2015 gestart met Catering Service Twente.

Catering Service Twente heeft door toenemende drukte in 2017 haar team versterkt met een aantal medewerkers en begin 2019 heb ik mijn fulltime baan bij van de Valk Hotel Hengelo opgezegd om Elvira in het bedrijf terzijde te staan. Ik houdt mij in de hoofdzaak bezig met het produceren en het bezorgen van de producten en van het aansturen van het personeel op de werkvloer. Elvira Houdt zich voornamelijk bezig met de marketing, inkoop en verkoop, planning en administratie, ook zij stelt zich graag even aan u voor….

elvira - catering service twente Hengelo

Elvira stelt zich aan u voor

Ik ben Elvira Dekker, ik ben 36 jaar. Nadat ik in 2003 mijn opleidingen heb afgerond tot volwaardig horeca medewerkster (keuken en bediening) heb ik bij verschillende bedrijven de ins en outs van het vak geleerd. Ik ben o.a. werkzaam geweest bij Brasserie de zwaan in Delden, Hotel ’t Lansink in Hengelo, Droste’s in Tubbergen en vleesbedrijf Bolscher in Enschede. Het is altijd een wens van ons geweest om samen een eigen horecabedrijf te starten en zodoende ben ik begin 2015 alvast begonnen met het oprichten van Catering Service Twente, een droom die werkelijkheid is geworden.

In 2017 werden de activiteiten alleen maar drukker dat we hebben besloten om medewerkers in dienst te nemen. Ook zij stellen zich graag, hieronder, aan u voor!

Cynthia - Catering Service Twente in Hengelo

Cynthia stelt zich aan u voor

Mijn naam is Cynthia Bruins- van Veen, ik ben 50 jaar en woon in Glanerbrug.  Daar woon ik samen met mijn man en mijn zoon van 14 jaar.

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Catering Service Twente. Elvira en Radboud kende ik al persoonlijk en het leek mij erg leuk om binnen het bedrijf van Elvira werkzaam te zijn. Ik heb jaren in de horeca bij diverse bedrijven in de bediening gewerkt en ik ben een aantal jaar bij een bakker in de winkel werkzaam geweest.

Ik bereid en bezorg 5 dagen in de week met heel veel plezier en liefde de gerechten die Catering Service Twente aanbied. Dus wie weet tot snel!?

Esmee - Catering Service Twente Hengelo

Esmée stelt zich aan u voor

Ik ben Esmée Kanters, ik ben 25 jaar en ik woon in Hengelo samen met mijn vriend.

Sinds december 2017 werk ik met veel plezier bij Catering Service Twente. Daarnaast ben ik de opleiding voor leraar basisonderwijs aan het afronden. Ook ik kende Elvira en Radboud al persoonlijk en het is voor mij de ideale baan in combinatie met mijn opleiding.

Ik bereid en bezorg 5 dagen in de week met heel veel plezier en liefde de gerechten die Catering Service Twente aanbied. Dus wie weet tot snel!?

Deze vier toppers worden geassisteerd door een aantal afwasmedewerkers en oproepbezorgers die we zo nu en dan waar nodig inzetten. Zo kunnen we iedereen goed van dienst zijn en dagverse producten leveren van goede kwaliteit.

Proef onze kwaliteit – Altijd Vers! Altijd Lekker!

Bent u nu ook zo benieuwd naar ons assortiment geworden? En heeft u binnenkort:

  • Een feest te organiseren,
  • Een vergadering,
  • Zakelijke relaties over de vloer,

of

  • Wilt u iemand verrassen met een uitgebreid ontbijt of lunch,
  • Wilt u een condoleance met koffietafel in een intieme omgeving,

en houdt u ook van lekker eten, maar u heeft geen zin in alle boodschappen, geregel en (voor)bereiding stress. Maak het uzelf dan gemakkelijk en kies voor Catering Service Twente! Wij staan graag voor u klaar. In allerlei smaken, geuren en kleuren.

Graag tot snel!

Elvira, Cynthia, Esmée en de andere medewerkers